De menselijke ANWB

Na Dominique jaren niet meer gezien te hebben, greep ze mijn aandacht met een aantal posts op social media. Posts omtrent haar positiviteit, haar ambities en passie om mensen te helpen hebben mij ertoe aangezet om contact te leggen. Na een aantal berichtjes heen en weer hebben we een afspraak gemaakt om zo over dit onderwerp "face-to-face" te kunnen babbelen.


Dit was een heel aangenaam gesprek, iets waar ik al een lange tijd naar streefde. Dominique gaf mij het gevoel alles kwijt te kunnen, maar daadwerkelijk ook luisterend naar wat gezegd werd. Dit kwam heel goed terug in het advies en uitleg wat Dominique mij gegeven heeft. Ons gesprek heeft voor veel duidelijkheid en opheldering gezorgd, iets wat heel waardevol is in een tijd vol verwarring en onduidelijkheid.


We leven in een tijd waarbij alles geautomatiseerd wordt, gemak een vloek voor ons is en emoties werken als een "op afstand bestuurbare auto"; grappig filmpje online = "lachen", verdrietig filmpje online = "huilen" enzovoort.


Haar doel, haar ambities, haar positiviteit, de weg die ze bewandeld heeft en nog moet bewandelen zijn de eigenschappen die haar sterk en uniek maken in wat ze doet. In een wereld met onmogelijk veel afleidingen, stress en verwarring zal Dominique de juist aangewezen persoon zijn om je hierin te begeleiden zodat jij het heft weer in eigen handen neemt!


Ik heb de laatste 4 jaar heel wat van deze wereld mogen zien; prachtige culturen, ongerepte landschappen, onbetaalbare momenten......... maar ook de realiteit! Een realiteit die veel mensen zich helaas (nog) niet realiseren of bewust van zijn, waarbij het moeilijk is hierin te relativeren en alles op een rijtje te zetten in een wereld waar alles in een "sneltreinvaart" vooruit gaat.


Het is belangrijk om stil te staan, te ademen, om je heen te kijken en om niks anders te zijn dan "to be in the moment". Voor mij voelt dit als stilstaan op een drukke snelweg; toeterende auto's, uitlaatgassen en een groot gevaar voor eigen leven. Dominique is hierbij vergelijkbaar met de menselijke ANWB. Ze kan jou weer terug op het avonturen pad helpen dat het leven heet. Een geweldig persoon, 2 luisterende oren en bomvol goed advies.


Ronnie super bedankt dat ik een stukje op jouw weg mocht mee reizen en dat je de tijd hebt genomen om deze uitgebreide terugblik op ons gesprek te schrijven. Dat siert jou en waardeer ik enorm. Enjoy the ride & BE YOU!


With real love,


Dominique Nelissen

Authentic Life & Business Teacher | Trainer
73 keer bekeken

one call or mail a way

06 - 21 55 73 70 | nelissendominique@gmail.com

Oranje nassaustraat 15A Heerlen