100% authentic

Authentiek zijn wat is dat? Het staat gelijk aan puur, echt, no-nonsense, betrouwbaar, oprecht en origineel. Waar zie je dat nog? In de natuur, het perfecte voorbeeld van authenticiteit.  Wij mensen zijn er heer en meester in geworden om vanuit ratio te overleven dwars tegen onze eigen natuur in. Dat maakt ons ongelukkig en soms ziek.

Authentieke mensen leven vanuit hun kern. Die kern bestaat uit je intuïtie, hart en ziel. Hierin zit jouw unieke potentieel opgesloten. Dat wil bevrijd worden. Te lang hier tegen in leven maakt je ziek. Zowel mentaal als fysiek. Je lichaam is altijd slimmer dan je hoofd en maakt je wel duidelijk dat het tijd is om naar je hart te gaan luisteren.

Als je dit niet doet doe je niet alleen jezelf tekort, maar ook de wereld om je heen. Stel je voor dat vogels niet meer zouden fluiten of de zon niet durfde te schijnen. Dan word de natuur een sombere bedoeling. Jij bent nodig. Jij geeft kleur aan deze wereld. 

Back to your roots

Je wilt terug naar je authentieke roots, maar hoe doe je dat dan? Daar is transformatie voor nodig. Transformatie is een van binnen naar buiten beweging waarbij je jouw leven in totaliteit optimaliseert. Zodat je kunt gaan leven in plaats van overleven. Om dit te verduidelijken heb ik het transformatieproces in onderstaande boom gevisualiseerd.

 

Niet lekker in je vel zitten is meestal de reden om aan de slag te gaan met een coach. Wat je weerhoud om voluit te leven zijn littekens en beperkende gedachtepatronen. Onverwerkte pijn zorgt voor trauma en dat resulteert weer in lichamelijke blokkades. Je komt in een negatieve spiraal terecht en je voelt je geremd, niet begrepen en eenzaam. Dit kan resulteren in stress, vermoeidheid, angst, slaapproblemen of een burn-out. Het zijn symptomen die aangeven dat je te lang tegen je natuur hebt ingeleefd.

Om je problemen op te lossen en van je symptomen af te komen is het belangrijk om aan de slag te gaan met je energierendement, relaties, communicatie, mindset en authentieke kern. Dat is een proces dat tijd en geduld vergt, maar ook daadkrachtige keuzes en actie. Door je ziel in de etalage te zetten, je mind te trainen en je communicatie aan te passen trek je ook de juiste mensen aan in je leven en daarmee creëer je positieve energie. En die positieve energie brengt jou wel van A naar Beter. 

Wil je terug naar jouw authentieke roots? plan dan hier een inspiratiesessie of training. 

one call or mail a way

06 - 21 55 73 70 | nelissendominique@gmail.com

Oranje nassaustraat 15A Heerlen