Inspiratie nodig om door de bomen weer het bos te zien? In anderhalf uur tijd krijg je inzicht in wie jij bent, wat je nu tegenhoudt en hoe je het morgen al anders kunt doen.

Met deze inzichten, adviezen en energie kun je direct aan de slag!

Je investering voor een inspiratiesessie bedraagt €75,-.

Niemand wint olympisch goud zonder te trainen. In vier trainingssessies van anderhalf uur gaan wij samen de diepte in.

Je energielevel krijgt een boost door een nieuwe mind, body en soul routine die je dagelijks toepast. 

Je authentieke kern komt aan het licht. Je kunt benoemen wie je bent en wat je wilt. Krachtige keuzes en acties zorgen ervoor dat je leven echt verandert.

Jouw investering € 300,-.

Transformatie is een van binnen naar buiten beweging. Daar kom je alleen door  lagen af te pellen, maskers af te zetten en vooral te breken met je beperkende gedachtestroom.

Wat overblijft is jouw authentieke kern. Hoe je daar komt? Door in de spiegel te kijken en je bewustwording te vergroten. En een ijzersterke mind, body & soul routine te ontwikkelen. 

Vanuit je authentieke kern gaan we weer opbouwen. Dit betekent een omgeving voor jezelf creeren die aansluit op jouw interne wereld. 

Acht intensieve sessies van anderhalf uur vragen een investering van € 600,-.

what they say

Dominique straalt rust, acceptatie en warmte uit zonder haar professionaliteit te verliezen. Ze luistert enorm goed en weet je terug te brengen naar de kern en raakt altijd de juiste snaar. Dominique is een fijn persoon die je met weinig moeite weer met beide benen op de grond kan zetten en je helpt om de vragen over jezelf te beantwoorden. Het heeft mij geholpen vastgeroeste patronen te doorbreken en om te buigen. Ik heb erg veel gehad aan onze gesprekken en beveel haar van harte aan.

Stefan van Winssen

​Het is belangrijk om stil te staan, te ademen, om je heen te kijken en om niks anders te zijn dan "to be in the moment". Voor mij voelt dit als stilstaan op een drukke snelweg; toeterende auto's, uitlaatgassen en een groot gevaar voor eigen leven. Dominique is hierbij vergelijkbaar met de menselijke ANWB. Ze kan jou weer terug op het avonturen pad helpen dat het leven heet. Een geweldig persoon, 2 luisterende oren en bomvol goed advies.

Ronnie Gilissen

Please reload

one call or mail a way

06 - 21 55 73 70 | nelissendominique@gmail.com

Oranje nassaustraat 15A Heerlen